Şanslı Biri izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 103 Görüntülenme

Şanslı Biri izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner
Logan Irak'ta görev yapan bir deniz subayıdır. Irak'ta bir saldırıya uğrayan birliğinin yanında "Sakla" yazan bir kız fotoğrafı bulur. Fotoğraftaki kızın güzelliğine hayran kalır ve bu fotoğrafın sayesinde saldırıdan sağ kurtulduğunu düşünür. Ancak fotoğrafın sahibini bulamaz ve onun öldüğünü düşünür.

Amerika'ya geri döndüğünde, Logan Irak'ta yaşadıklarını unutamaz ve hayata uyum sağlamakta zorlanır. Bir gün fotoğrafı incelerken, arka planda Louisiana'da olduğunu gösteren bir işaret fark eder. Bu işareti takip ederek Beth adında bir kızı bulur.

Beth'in ailesiyle birlikte köpek evi işlettiğini öğrenir. Ona ne olduğunu anlatmaya çalışsa da doğru kelimeleri bulamaz. Beth ise Logan'ın verdikleri iş ilanına başvurmak için geldiğini düşünür. Logan da bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek için iş başvurusu yapıyormuş gibi davranır. Beth'in büyük annesi Logan'a bir şans vermeye karar verir.

Logan, Beth'in oğluyla iyi anlaşır ve kısa sürede fotoğrafın sahibinin Beth'in ağabeyi olduğunu anlar. Ağabeyinin ölümü Beth'i derinden etkilemiştir. İkili birbirlerine yakınlaşmaya başlar ve bu durum Beth'in büyük annesini mutlu eder. Ancak Beth'in eski kocası olan şerif, sürekli olarak oğullarını Beth'ten almakla tehdit eder.

(Özetin sonu)

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Lucky One

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?