Uyurgezer izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 110 Görüntülenme

Uyurgezer izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Charlize Theron, Nick Stahl, AnnaSophia Robb
Joleen Reedy (Charlize Theron), evinden kovulan ve erkek arkadaşı tutuklanan bir kadındır. Onun 11 yaşındaki kızı Tara'yla (Anna Sophia Robb) birlikte kalacak bir yer bulması gerekmektedir. Joleen, güvendiği erkek kardeşi James'ten yardım istemek için mütevazi bir kira evine gider.

Ancak Joleen, hemen sonra başka bir adamla ortadan kaybolur. James, tek başına bir çocuğun bakımını üstlenmek için tamamen hazırlıksızdır. Perişan haldeki yeğenini mutlu etmeye çalışırken zorluklarla karşılaşır. Ancak daha sonra olaylar kontrolden çıkar: James işinden olur ve Tara'nın yetimhaneye gitmesi gerekmektedir.

Tam da bu sırada James, geleceğini etkileyecek bir karar alır. Geçmişiyle yüzleşmek için Tara'yı da yanına alarak çocukluğunun geçtiği Utah'taki ailesinin çiftliğine gider. James'in çiftliğe dönüşü, babasıyla (Dennis Hopper) arasındaki eskimiş ilişkileri yeniden açığa çıkarır.

James, beklenmedik bir şekilde karşılaştığı bu durumda, Tara için hiç sahip olmadığı bir baba rolünü üstlenir ve bu onun hayatının gerçek amacı haline gelir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Sleepwalking

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?