Yedinci Oğul izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.5 IMDB Puanı 83 Görüntülenme

Yedinci Oğul izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges
John Gregory, yedi oğlunun yedinci ve sonuncusudur. O, yerli bir casustur ve yaşadığı yeri gece ortaya çıkan cadılardan, hayaletlerden ve canavarlardan korumaktadır. Ancak John artık yaşlanmıştır ve işini sürdürecek bir çırak aramaktadır. Ancak çoğu çırak kalıcı olmayı başaramamıştır.

Son umut, çiftçinin oğlu Thomas Ward'dır. Thomas, diğerlerinin başarısız olduğu eğitim sürecini aşabilecek midir? Noktalı ayakkabılı kızın güvenilir olduğuna inanmalı mıdır? Thomas, ülkenin en tehlikeli cadısı olan Anne Malkin'e karşı şansı var mıdır?

Thomas, kaderine karşı koymak ve halkını kurtarmak için zorlu bir savaşa girişir. Büyülü dünyada, dostluklar ve düşmanlıklar arasında yolunu bulmak zorundadır. Zamanla, onun gücü ve cesareti sınanır ve gerçek bir kahramana dönüşme potansiyeli ortaya çıkar.

Bu heyecan dolu macera, fantastik unsurlarla dolu bir dünyada geçer. Cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu tehlikeli bir evrende, Thomas'in sevdiklerini koruması ve karanlık güçlere karşı durması gerekmektedir.

Thomas Ward, ölümle dolu bir dünyada ayakta kalmak için kendine olan güvenini bulmalıdır. Başarılı olması durumunda, John Gregory'nin yerine geçebilecek ve halkını koruyabilecek tek kişi olacaktır.

Bu etkileyici film, izleyicileri büyüleyici bir dünyaya götürürken aksiyon, macera ve gerilim dolu anlar sunmaktadır

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Seventh Son

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?