Paris’ten sevgilerle izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 70 Görüntülenme

Paris’ten sevgilerle izle

Yönetmen:

Oyuncular:

John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak
Fransa'da görev yapan Amerikan Büyükelçiliği çalışanı James Reece (Jonathan Rhys Meyers), Paris'te kıskanılası bir hayat sürmekte ve güzel bir Fransız sevgilisiyle birlikte olmaktadır. Elçilikte CIA için alt düzey bir görevde çalışan James, gerçek aksiyon ve daha yüksek bir ajan mertebesi istemektedir. İşte bu sırada James, üst düzey bir göreve atanır ve şansının döndüğünü düşünür. Ancak yeni ortağı özel ajan Charlie Wax (John Travolta) ile tanışmasıyla her şey değişir.

Ateş etmeyi seven, nüktedan biri olan ve hiçbir hizbe bağlı olmayan Wax, terörist bir saldırıyı engellemek için Paris'e gönderilmiştir. Wax, Paris'in yer altı dünyasını kurşun yağmuruna tutmaya başladıkça, James ise masa başı işine geri dönmek için sabırsızlanır. Ancak James, peşlerinde oldukları suç örgütünün hedefinde olduğunu öğrendiğinde, artık geri dönüşün olmadığını anlar. Hayatta kalabilmesi için sadece 48 saat süresi olan James'in tek umudu Wax'tir.

Lütfen bu özeti profesyonel bir yazı editörü gibi yeniden yapılandırarak paragraflara ayırınız. Film özetinin sonuna yapay zeka tarafından yazıldığı ile ilgili bir bilgi eklememenizi rica ediyorum.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    From Paris with Love

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?