Evlilik sınavı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 88 Görüntülenme

Evlilik sınavı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas
Priscilla Çöller Kraliçesi'nin yönetmeni, on yıl aradan sonra bu şen şakrak komediyle yeniden karşımızda. Film, 1920'ler Amerika'sının eğlenceli ve kışkırtıcı havasını yansıtıyor. Hikaye, varlıklı bir İngiliz aristokrat ailesinin vârisi John ile tatil için gittiği Fransa'nın güney sahillerinde seksi Amerikalı otomobil yarışcısı Larita'nın tanışması ve evlenmeleri üzerine kuruludur.

John ve Larita, Londra'da yaşamaya karar verirler ancak ev buluncaya kadar John'un annesinde kalmak zorundadırlar. Bu durum Larita'nın kayınvalidesi Veronica ile tanışmasına neden olur. Veronica, aşırı gelenekçi bir annedir ve eşi Colonel Whittaker ise özgür ruhlu ve sakin bir adamdır. Veronica'nın içine kapanık ve hırslı bir karaktere sahip olduğu görülür.

Gelin ve kayınvalidenin karşılaşması beklenenden daha zorlu bir şekilde gerçekleşir. Veronica, Larita'yı ilk gördüğü anda ona karşı bir antipati hisseder ve sürekli olarak onun geçmişini ve karakterini eleştirmeye çalışır. Larita'nın evliliğini kurtarmak için gösterdiği çabalar boşa çıkar. İktidarını ve itibarını korumak isteyen Veronica ile evliliğini sürdürmek isteyen Larita arasında zeka dolu bir çatışma başlar.

Bu film, zekice yazılmış bir komedi olarak karşımıza çıkar ve izleyicilere 1920'lerin Amerika'sının eğlenceli atmosferini sunar.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Easy Virtue

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?