Hırsız âşıklar (1966) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 87 Görüntülenme

Hırsız âşıklar (1966) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Audrey Hepburn, Peter O'Toole, Eli Wallach
Zengin ve yaşlı bir adam olan Bonnet, kızı Nicole ile birlikte yaşamaktadır. Bonnet, her şeyi mantıklı ve akla uygun bir şekilde yapar. Ancak Bonnet'in kazancını hesaplama konusunda oldukça ustalığı vardır. İşte bu noktada, taklitçilik yeteneği devreye girer ve Bonnet, ünlü ressamların eserlerini taklit ederek büyük bir servet elde etmektedir. Bir gün Bonnet, ünlü ve oldukça değerli bir eseri sadece sergilemek için müzeye vermek istediğini duyurur. Ancak bu hareketi, kızı Nicole tarafından sorgulanır ve sahtekarlık şüphesiyle karşılanır. Nicole, babasının başının derde gireceğinden endişe etmektedir.

Nicole, Bonnet'in hırsızlık yapmasına engel olmaya çalışırken bir gece evlerine giren bir hırsızı suçüstü yakalar. Bu olaylar zinciriyle birlikte filmde heyecan dolu bir serüven başlar.

Filmde ünlü aktris Audrey Hepburn başrolde yer alırken, sekiz kez Oscar'a aday gösterilen Peter O'Toole, Hugh Griffith, Eli Wallach ve Charles Boyer gibi ünlü isimler de filmde yer almaktadır. "How to Steal a Million" (Hırsız Aşıklar), William Wyler'in yönetmenliğini yaptığı 1966 yapımı bir suç filmi olup, komedi öğeleriyle de dikkat çekmektedir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    How to Steal a Million

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?