Kara Yılan İnliyor izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 113 Görüntülenme

Kara Yılan İnliyor izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Christina Ricci, Samuel L. Jackson, Justin Timberlake
Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Lazarus, artık yaşlanmış bir Tom Waits sesine sahip olmadığı günlerde Bojo's Juke Joint'ta blues çalıyordu. Bir zamanlar hayatının aşkını bulduğunu düşünerek evlendi ve blues şarkıları söylemeyi bıraktı. Ancak karısı tarafından aldatılarak evliliği paramparça oldu ve sadece hayallerini değil, ruhunu da kaybetti. Huzuru yeniden eski dostu gitarında ve blues şarkılarında aramaya başladı. Ta ki Rae (Christina Ricci) karşısına çıkana kadar.

Rae, bilincini kaybedene kadar dövülen ve yarı çıplak bir şekilde asfaltın kenarına bırakılan bir kadındı. Lazarus onu bulduğunda ölümün eşiğindeydi. Tanrı korkusuyla dolu olan Lazarus, bu genç kadını sağlığına kavuşturmak için çabalarken, aslında kendi hayatını mahvetmiş bir sokak fahişesi olduğunu anlar. Ayrıca, anksiyete ve endişe kaynaklı ruhsal rahatsızlığı da vardır.

Çocukluğunda tecavüze uğrayan ve annesi tarafından terk edilen Rae, telefon defterindeki her erkeğin isteklerini karşılamış bir kadındır. Ronnie'ye (Justin Timberlake) umut bağlamıştır, ancak Ronnie askere gitmesiyle umutları da söner. Uyuşturucu bağımlısı olan Rae, hayatta kalmak için kendini her erkeğin istediği gibi kullanmaktadır. Ta ki Lazarus çıkana kadar.

Lazarus, Rae'yi şeytani duygulardan arındırmaya karar verir. Bu yöntemle kendi intikam duygularını da dışa vurur. Genç kadını radyatö

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Black Snake Moan

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?