Rehine izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 94 Görüntülenme

Rehine izle

Oyuncular:

Bruce Willis, Kevin Pollak, Serena Scott Thomas
Los Angeles Polis Teşkilatı'nda çalışan Jeff Talley, arabuluculuk yaparak rehine durumlarını çözen bir polistir. Ancak bir gün, işlerin ters gitmesiyle bir çocuğun rehin alındığı durumda, çocuğun öldürülmesine ve adamın intihar etmesine engel olamaz. Bu olayın ardından bunalıma giren Talley, huzuru bulmak için küçük bir kasabaya tayinini ister ve karısı ile çocuğunu geride bırakarak buraya gelir.

Ancak Talley, kaybettiği huzuru bulmak yerine daha büyük sorunlarla karşılaşır. Üç genç, bir araba çalmak amacıyla işlerin karışmasıyla birlikte arabanın sahibi olan bir aileyi rehin almak zorunda kalır. Ancak rehin alınan aile, sıradan bir aile değildir.

Ailenin evinde, New York'un batı yakasının mafya babası Sonny Benza'nın milyonlarca doları bulunmaktadır. Bu durumu fark eden hırsızların lideri Mars, bu parayı almadan kasabadan ayrılmayı planlamaz. Talley'in kontrolünü tamamen kaybettiği bu durumda, Benza da Talley'in karısını ve kızını rehin alır. Artık sakin kasaba, Los Angeles'tan daha korkunç bir kâbusa dönüşmüştür.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Hostage

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?