Barbarların istilası izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 75 Görüntülenme

Barbarların istilası izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Rémy Girard, Dorothée Berryman, Stéphane Rousseau
Denys Arcand'ın Amerikan İmparatorluğu'nun Çöküşü'nden tam on yedi yıl sonra yaptığı bu unutulmaz filmi, durum ve ilişkilere odaklanarak son derece tatmin edici bir sonuç ortaya koyuyor. Film, önceki filmin selefi gibi, yaşını başını almış dostlar, sevgililer ve eski eşlerden oluşan bir grup içinde değişken ekonomik, kişisel ve cinsel politikaları ele alıyor.

Boşanmış olan Rémy, ellili yaşlarının başında hastaneye yatırılır. Eski eşi Louise, başarılı bir maliyeci olan oğlu Sébastien'ın Londra'daki cazip işini bırakıp evine dönmesini istemektedir. Ancak Sébastien tereddüt etmektedir çünkü babasıyla iletişimleri yıllardır kopmuştur. Sonunda annesine yardım etmek ve babasının ölümcül kanserle mücadelesine destek olmak için Montreal'e uçar. Sébastien, gelir gelmez ilişkileri harekete geçirir ve Rémy'nin karşılaşacağı zorlukları azaltmak için sistemi zorlar.

Rémy'nin geçmişine damga vurmuş neşeli ekibi, yani akrabaları, dostları ve eski sevgilileri, onun yatağı etrafında bir araya gelir. Ancak bu "barbar istilaları" çağında insanlar ne hale gelmiştir? Eski günlerdeki cesur davranışlar, dostluk ve eğlence hala var mıdır? Mizah, zevk düşkünlüğü ve arzular hala hayallerini süslemekte midir? Barbarların istilası çağında, Amerikan İmparatorluğu'nun çöküşü devam etmektedir.

Arcand'ın yeni filmi, sür

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Les invasions barbares

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?