Unknown izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 66 Görüntülenme

Unknown izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jim Caviezel, Greg Kinnear, Bridget Moynahan
Unknown, The Usual Suspects, Memento ve Reservoir Dogs gibi filmleri sevdiyseniz, Unknown'u da kesinlikle beğeneceksiniz. Film, konusuyla Tarantino'nun ilk filmi Reservoir Dogs'u anımsatan bir yapısıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, son dönemin başarılı genç oyuncularını bir araya getiriyor. Jim Caviezel, The Passion of the Christ filminde canlandırdığı İsa rolüyle çıkış yakaladı ve Greg Kinnear, As Good As It Gets filmiyle bir Oscar kazandı. Jeremy Sisto, Law and Order, Numbers gibi dizilerde ve Wrong Turn gibi filmlerde boy gösterdi. Loe Pantoliano ise The Sopranos ile ün kazandı ve Bridget Moynahan, I, Robot filminde Will Smith'e eşlik etti.

Hikaye, beş yetişkin erkeğin bir depoda uyandıkları andan itibaren başlar. Aralarında yaralanmış olanlar ve bir sandalyeye bağlı olanlar vardır. Hiçbiri, neden orada oldukları hakkında en ufak bir fikre sahip değildir. Nasıl oraya geldikleri, niçin orada oldukları ve kim oldukları hakkında hiçbir bilgileri yoktur. Tek kesin olan şey, bazılarının "iyi adam" olduğu bazılarının ise "kötü adam" olduğudur.

Unknown, sürükleyici bir hikayeye sahip olmanın yanı sıra, etkileyici bir oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Bu film, gerilim ve gizem seven izleyiciler için kaçırılmayacak bir seçenek.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Unknown

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?