Ekip 49 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 83 Görüntülenme

Ekip 49 izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Joaquin Phoenix, John Travolta, Jacinda Barrett
Baltimore İtfaiye Departmanı'nda görev yapan Jack Morrison, Ekip 49'un bir üyesidir ve işine büyük bir tutkuyla bağlıdır. Ancak hayatında bir dönüm noktası yaklaşmaktadır, çünkü kadınıyla tanışıp evlendikten sonra eşinin hamile olduğunu öğrenir. Bu durum, işine olan bağlılığını sorgulamasına neden olur.

Bir fabrika deposundaki yangında mahsur kalan birini kurtarmaya çalışırken, Jack kendisi de alevlerin arasında sıkışıp kalır. Etrafı alevler, duman ve enkazla kaplıdır. Hayatta kalmak için mücadele ederken, dışarıda itfaiye şefi Mike Kennedy tek bir amaca odaklanır: Sevdiği arkadaşını kurtarmak. Dışarıdan son umut olarak görülen büyük bir risk alınırken, Jack ise hayatının aşkıyla ilk kez karşılaşmanın, zorlu vardiyaların ve eşinin hamile kalmasıyla karışık duyguların arasında sıkışıp kalır. Aynı zamanda mesleğinin en büyük ödülü olan can kurtarma çabaları da gözünün önünden geçer.

Bu film, Jack'in içine düştüğü karmaşık duyguları, hayatta kalma mücadelesini ve mesleğine olan bağlılığını konu almaktadır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Ladder 49

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?