Kabuktaki hayalet (1995) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.9 IMDB Puanı 83 Görüntülenme

Kabuktaki hayalet (1995) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Atsuko Tanaka, Iemasa Kayumi, Akio Ôtsuka
Yıl 2029'da, Dünya Net sayesinde sınırsız bir hale gelmiş ve insanlar artık sanal dünyada yaşamaktadır. Düzeni sağlamak için süper güçlü ve istedikleri yere download olabilen polisler görev yapmaktadır.

Japonya'da, Dışişleri Bakanlığı tarafından yaratılan Project 2501 kod adlı bir süper ajan, Net ortamında özgürce hareket edebilmektedir. Kendini Kuklacı olarak tanıtan bu ajan, kazandığı bilinçle bir beden arayışına girişir. Ancak hükümet istihbarat birimleri, onun varlığını bir güvenlik tehditi olarak görür ve yakalanması için iki ajan görevlendirir.

Yarı sibernetik yarı insan olan iki eğitimli kadın ajan, Albay Motoko Kusanagi ve Kuklacı'nın buluşmasını sağlamak için çalışırlar. Kusanagi, Kuklacı'yla aynı bedende buluşmayı arzular. Ancak bu tehlikeli görevde başarıya ulaşmak için birçok engelle karşılaşırlar.

Bu film, insanların sanal dünyada yaşadığı bir geleceği konu almaktadır. İnsan ve teknolojinin iç içe geçtiği bir dünyada, güçlü bir ajanın beden arayışı ve hükümetin güvenlik tehdidi olarak gördüğü bir ajanın peşine düşülmesi anlatılmaktadır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Kôkaku kidôtai

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?