Demir Adam izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.9 IMDB Puanı 90 Görüntülenme

Demir Adam izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Terrence Howard
Tony Stark, Stark Industries'in kurucu yöneticisi olarak ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten bir silah sanayicisi ve mucittir. Dünya çapında büyük bir öneme sahip olan Tony, boş zamanlarında güzeller güzeli kadın hayranlarıyla ilgilenir. Ancak bir tatbikat/gösteri sırasında konvoyu saldırıya uğrar ve bir terörist grubun eline esir düşer.

Saldırı sırasında kalbinin yanına bir şarapnel mermisi isabet eder ve hayatı tehlikeye girer. Esir olan terör grubu tarafından gelişmiş silahlar üretmeye zorlanır. Ancak Tony, zekasını ve yaratıcılığını kullanarak kendisini esaretten kurtarmak için bir zırh yapmayı başarır.

Tony, teröristlerden kurtulduktan sonra ülkesine döner ve geçmişiyle hesaplaşmaya karar verir. Stark Industries'ı yeni bir hedefe yönlendirmeyi amaçlar. Şirketi yöneten Obadiah Stane'in muhalefetine rağmen, Tony atölyesinde çalışarak kendisine insanüstü güçler ve fiziksel koruma sağlayacak bir zırh geliştirmeye odaklanır.

Pepper Potts ve Rhodey'in yardımıyla dünya çapında bir komployu ortaya çıkarmayı başarır. Tony, kırmızı ve altın rengi zırhına bürünerek ikinci kimliği Iron Man olarak adaleti sağlamak ve dünyayı korumak için yemin eder.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Iron Man

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?