Büyük Mucize izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 111 Görüntülenme

Büyük Mucize izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Drew Barrymore, John Krasinski, John Pingayak
Big Miracle (Büyük Mucize), gerçek bir hikayeden esinlenen ve dünyanın dört bir yanındaki insanların kalbini ısıtan bir filmidir. Hikaye, Kuzey Kutup Dairesi'nde hızla oluşan buzullardan kurtarılmaya çalışılan bir gri balina ailesi etrafında dönüyor. Bu mucizevi kurtarma çabasında, bir haber kanalı muhabiri olan Adam Carlson ve bir Greenpeace gönüllüsü olan Rachel Kramer bir araya geliyor.

Adam, Alaska'nın kuzey ucundan ayrılarak daha büyük bir pazarda başarılı olmayı hedeflemektedir. Ancak, kariyerinin en büyük haberini bulduğunda, tüm dünyanın bu haberi takip ettiğini fark eder. Rachel ise hem çevreci bir aktivist hem de Adam'ın eski sevgilisidir ve onun için endişelenmektedir.

Zaman daralırken, Rachel ve Adam yerli halktan yardım alır. Petrol şirketleri, Rus ve Amerikan orduları, balinaları kurtarmak için bir araya gelir ve farklılıklarını bir kenara bırakır. Bu olay, türü tehlikede olan bu hayvanları kurtarmak için ülkeleri bir araya getirerek Soğuk Savaş'a ara verilmesine vesile olur.

Big Miracle, insanlığın gücünü ve birlikte çalışmanın önemini vurgulayan dokunaklı bir film olarak karşımıza çıkıyor. Bu film, gerçek bir hikayeden esinlenerek, insanların doğayı koruma ve birbirlerine yardım etme konusundaki potansiyellerini gözler önüne seriyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Big Miracle

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?