Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 77 Görüntülenme

Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Brad Pitt, Casey Affleck, Sam Shepard
Amerika'da, en ünlü kaçak olarak bilinen biri hakkında birçok kitap yazıldı ve hikayeler anlatıldı. Bu renkli ve büyüleyici öykülerin hepsi James'in halk arasındaki efsanevi kimliğine ve cesur maceralarına odaklandı ve çoğu gerçek olaylara nadiren değindi.

James, soyduğu ve korku saldığı insanlar ve öldürdüğünü iddia ettiği kişilerin aileleri için sadece bir suçluydu. Ancak 1870'lerde, James'in çetesinin eylemlerini anlatan sansasyonel gazetelerde ve ucuz romanlarda, Jesse James'in hikayesi büyük ilgi uyandırıyordu. Bazılarına göre, o bir Robin Hood'du; yoksul çiftçileri sömüren demiryolu ve banka sahiplerine saldırıyordu. Güney Birliği adına savaşan ve haksızlığa uğrayan bir Konfederasyon askeri olarak, Jesse'nin Güney Birliği'ne karşı çıkmasının trajik bir nedeni vardı. Ayrıca, şehirlere yerleşmiş, kurallara bağlı, sıradan hayatlar yaşayan insanlar için, James, vahşi batının son temsilcisiydi: Özgürlüğün ve Amerikan ruhunun sembolü, kanunu hiçe sayarak kendi kurallarıyla yaşayan bir asi.

Robert Ford, Jesse James'in en büyük hayranlarından biriydi. Ford, bir gün idolüyle yan yana at sürme hayaline adamış, idealist ve hırslı bir adamdı. Ancak asla beklemediği bir şekilde, tarih ona Jesse'yi arkadan vuran "adi küçük korkak" damgasını vuracaktı.

1881 yılında Jesse 34 yaşındaydı. Bir y

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?