Arkadaştan Öte izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 87 Görüntülenme

Arkadaştan Öte izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson
Dylan (Justin Timberlake) ve Jamie (Mila Kunis), evlenmek veya bir ilişki yaşamak gibi düşüncelerden uzaktırlar. New York'ta insan kaynakları yöneticisi olarak çalışan Jamie, becerikli yetenek avcılığı yeteneklerini kullanarak Los Angeles'ta çalışan sanat yönetmeni Dylan'ı, Büyük Elma'da bir iş için ikna eder. Bir araya geldiklerinde, birbirlerine ne kadar benzediklerini hızla fark ederler, çünkü her ikisi de birçok başarısız ilişki yaşamıştır ve aşkı bırakıp eğlenceye odaklanmaya hazırdır.

Dylan New York'a taşınmaya karar verir ve düzenli olarak bir araya gelmeye başladıklarında, aşkın sadece Hollywood filmlerinde var olan bir masal olduğu konusunda ortak bir inanç paylaşırlar ve bundan keyif alırlar. Bu nedenle, son derece seksi ve bilinçli yetişkinlere hitap eden bir deneyin içine girerler.

Bu iki başarılı, bağlanma konusunda isteksiz arkadaş, yeni topraklar keşfedebilecek midir? Eğer arkadaşlıklarına "duygulara yer vermeyen" bir cinsellik eklerlerse, arkadaştan daha fazlasını görmekle ilgili sorunlardan kaçabilirler mi?

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Friends with Benefits

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?